Vaderdag workshops

We gaan langzaam richting Vaderdag, dus de komende tijd maken we dingen die hij ook leuk zou kunnen vinden. Deze eerste unicorn niet perse, maar die hebben we op veler verzoek tussendoor geschoven…

Voor alle workshops geldt: van tevoren opgeven via het contactformulier of door te bellen/appen met 06-36131634. Ik wil dan graag weten:

  • naam van het kind
  • leeftijd
  • telefoonnummer van de ouder die komt brengen
  • en natuurlijk voor welke workshop je komt 😉

De meeste activiteiten duren een uur, de ouder mag erbij blijven maar kan ook prima ondertussen een boodschap halen (of beter: op een terrasje zitten). We werken in kleine groepjes, 4 kinderen per keer op locatie in de winkel aan de Rozengracht 49e.

WORKSHOP UNICORN

Vrijdag 13 mei 16.00 uur
Zaterdag 14 mei 11.00 uur
Vanaf 4 jaar
€ 7,50

WORKSHOP KRIMPIE DINKIE | vaderdag

Vrijdag 20 mei 16.00 uur
Zaterdag 21 mei 11.00 uur
Vanaf 5 jaar
€ 7,50

Krimpie Dinkie is plastic waar je op kunt tekenen met potlood of watervaste stift. Als je het figuurtje hebt uitgeknipt kun je het materiaal in de oven leggen. Het krimpt tot het 3x kleiner en 9x dikker is dan het origineel! In de winkel gebruik ik een ‘heat tool’, waardoor we heel goed samen kunnen kijken hoe dat gaat, echt spectaculair!

Je maakt er leuke hangers mee, broches of een sleutelhanger. Stiekem kijken we al een beetje richting Vaderdag, bedenk maar vast wat leuk zou zijn voor hem te maken!

WORKSHOP WATERFLES | vaderdag

Vrijdag 27 mei 16.00 uur
Zaterdag 28 mei 11.00 uur
Vanaf 6 jaar
€ 12,00

Prachtige glazen waterfles met bamboe dop. We maken er onze mooiste tekening op met glasstiften (ik heb 12 verschillende kleuren, hoeft dus niet alleen met wit!). Daarna moet de fles worden afgebakken in de oven, dus je moet hem later komen ophalen (in de week van 30 juni)

WORKSHOP TIE DYE SOKKEN | vaderdag

Vrijdag 3 juni 15.30 uur
Vrijdag 3 juni 16.30 uur
Vanaf 6 jaar
€ 10,00

Deze is leuk: we maken niet alleen sportsokken voor papa, maar ook een paar voor jezelf! Je krijgt de sokken in folie gewikkeld mee naar huis. De verf moet namelijk 8 uur inwerken voordat je ze mag uitspoelen. Wel even een foto naar mij sturen van het resultaat, want ik ben heel benieuwd hoe ze worden.

WORKSHOP VISITEKAARTJESHOUDER | vaderdag

Vrijdag 10 juni 15.30 uur
Vanaf 6 jaar
€ 14,00

Deze is heel chique, een prachtige metalen houder voor visitekaartjes. Aan beide kanten van de deksel zit een clipje om ze op hun plek te houden. We beplakken hem met Décopatch papier. Lekker gek met rare katjes en een verdwaalde eenhoorn. Of juist heel klassiek, we hebben tientallen patronen om uit te kiezen. Iets om voor altijd te gebruiken!

WORKSHOP SLEUTELHANGER | vaderdag

Vrijdag 17 juni 16.00 uur
Zaterdag 18 juni 11.00 uur
Vanaf 5 jaar
€ 7,50

Deze zal vast in de smaak vallen, een mooie sleutelhanger met foto! Ik moet de aanmeldingen op tijd binnen hebben want ik moet de foto’s nog bewerken, printen en met vernislijm op de sleutelhanger aanbrengen. De kinderen kunnen tijdens de workshop met een sponsje het papier van de sleutelhanger weken en zo de foto tevoorschijn toveren. Op de achterkant kunnen we schilderen en een boodschap schrijven. Zoals je ziet bestaat de hanger uit twee delen, de kinderen mogen er ook twee sleutelhangers van maken om met papa te delen.
Over deze techniek schreef ik al een keer een blog