Kinderfeestjes

Zin in een supercoole knutselmiddag met jouw vrienden en vriendinnen om je verjaardag te vieren? Dat kan ook in de winkel!

Zo’n feestje duurt 2 uur en is er al voor kinderen vanaf 5 jaar. Wil je ook cadeautjes uitpakken bij mij? En eventueel taart meebrengen? Dan trek ik een half uur extra uit, hoeven we niet te haasten. Iedereen gaat met een mooi werkstuk naar huis!

Een feestje kost € 200, inclusief alle materialen, limonade en lekkers. In de winkel is er plek voor 8 kinderen. Wil je toch wat meer mensen uitnodigen? Laat het weten, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Ik kan het feestje ook op locatie komen verzorgen tegen een meerprijs van 35 euro.

Hieronder zijn een paar voorbeelden van geslaagde kinderfeestjes. Maar heb jij nou een ander leuk idee of wil je een feestje met een specifiek thema? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op via info@koudkunstje.nl en we verzinnen een leuk knutselidee.

Kinderfeestje Versier je eigen vlieger

Het is weer zomer, tijd om lekker te vliegeren in het park of op het strand. En dat kan nu met je zelfontworpen vlieger!

Met textielstiften en -verf versiert iedereen zijn eigen vlieger. Wat ook handig is: de vlieger is doorzichtig. Heb je een lievelingsdier of een favoriet disneyfiguur? Dan kunnen we van tevoren een kleurplaat uitprinten. Die leg je eronder en je neemt de lijntjes zo over. Maar je kan natuurlijk ook je fantasie erop loslaten!

Aan het einde neemt iedereen zijn eigen vlieger mee naar huis. Misschien kunnen we hem zelfs wel even uitproberen.

Geschikt voor kinderen van 5 en ouder.

Kinderfeestje Vegetarische plant

Het is natuurlijk eigenlijk een vleesetende plant. Maar onder een stolp zal hij niet heel veel vliegen vangen 😉

Anyway, dit is de nieuwste aanwinst in ons kinderfeestjes programma, uitgebreid beoordeeld door het Koud Kunstje test team, bestaande uit 6 kinderen van 8 en 9 jaar. Zij vonden het de absolute topper tot nu toe!

Het plantje (naar eigen fantasie vorm te geven) bestaat uit Foam Clay. Daarmee bekleed je normaal een voorwerp omdat het de neiging heeft in elkaar te zakken tijdens het drogen. Om toch deze open vorm te krijgen kneden we de klei rond een ballonnetje. Hij gaat veilig in zijn stolp mee naar huis. Eenmaal droog mag de ballon lek geprikt worden en uit het plantje gehaald.

Geschikt voor kinderen van 8 en ouder.

Kinderfeestje Unicorn

Is het geen schatje? Deze cutie wil graag mee naar huis met kinderen vanaf 5 jaar! De basis bestaat uit een piepschuim bal en ei die we bekleden met foamclay en silkclay. Heel makkelijk, plakt gelijk aan elkaar maar niet aan je handen. Van dit feestje word je niet vies, dus kom gerust in je mooiste princessejurk….

Ze krijgt ook nog echte manen en een staart in één kleur of regenboog, wat jij het leukste vindt!

Maximaal 10 kinderen vanaf 6 jaar. Het is fijn als ouders een beetje kunnen helpen.

Kinderfeestje Slingeraapjes

Vriendjes forerver! Bij dit feestje knutselen we twee aapjes die samen aan een zelfgemaakte slinger kunnen hangen in je kamer. Ze hebben knuffelzachte buikjes en grijpgrage armpjes en beentjes.
Lekker afwisselende activiteit voor kinderen vanaf 5 jaar.

Kinderfeestje Cactusbeertje-in-een potje

Lief hè! En je kunt zo’n schatje zelf leren vilten tijdens dit feestje. Met speciale naalden prikken we de losse wol in de juiste vorm. Ik begeleid je stap-voor-stap door het proces en waarschuw vast: je hebt er na dit feestje een nieuwe hobby bij!
Omdat de naalden scherp zijn en je een beetje handigheid moet hebben is dit feestje voor kinderen vanaf 10 jaar (zitten er een paar kinderen van 9 bij het feestje is dat geen probleem). Je kunt bij het feestje kiezen uit de volgende diertjes (we maken wel allemaal hetzelfde):

Kinderfeestje Dragonder

“Ik ben zo sloom als een Dragonder” denk ik wel eens bij mezelf als ik een duf dagje heb. Ik zie dan een traag voortbewegend mythisch wezen voor me. Maar zeker weten doe ik het niet, dus heb ik de Dragonder gegoogeld.
NIET DOEN! Het is fantasy killing!

[Omdat je het nu toch gaat opzoeken:
1. Militair te paard
2. Bazige vrouw
Ik had gewaarschuwd…]

Maar ik hoef me niet persé door kennis te laten hinderen toch? Dus hier is ie dan: mijn Dragonder! Een vriendelijke trage lobbes die zich op 6 poten langzaam door de eeuwige bossen beweegt. Hij eet sterrenmos en lokt het vrouwtje met een luid “Wahoeeeee!”

Hoe ziet jouw Dragonder eruit? Leef je fantasie uit in dit feestje voor kinderen vanaf 7 jaar. De basis maken we van piepschuim eieren en aluminiumdraad, bekleed met Foam Clay. Je zult versteld staan van wat je allemaal met deze klei kunt doen. Extra voordeel: het vlekt en knoeit niet, dus bij dit feestje kun je in je mooiste kleren komen!

Kinderfeestje Kunstboer

Het is nu ook mogelijk om een coole sweater te maken met Kunstboer Jim!

Hij komt naar het atelier met een kratjes vol prints van zijn eigen ontwerpen op stof en
hele hoop parels, diamantjes, vrolijke linten, strikken, badges enz. Maar ook aan werkmateriaal als stofscharen, spelden en naaimachines heeft hij gedacht.

De kinderen kiezen een sweatshirt uit in hun lievelingskleur en gaan aan de slag met het knippen van de prints. Jim adviseert over kleuren en combinatiemogelijkheden, maar de kinderen mogen natuurlijk helemaal zelf bepalen wat ze willen. Sommigen zullen het ingetogen houden en anderen gaan helemaal ‘los’ en maken er een uitbundig sweatshirt van. Ook kunnen ze uit glitter-pailetten-stof hun naam of iets anders knippen.

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn ze hier zo’n anderhalf uur mee bezig. Terwijl zij aan de frisdrank en taart gaan stikt Kunstboer Jim de applicaties op de kledingstukken.
Zo’n cool sweatshirt maken kost 35 euro per kind, minimaal 8 kinderen. Afspreken kan met Jim Boer zelf per mail of telefoon:
info@kunstboer.com
+31 (0)628972028