Kinderfeestjes Amsterdam

Zin in een supercoole knutselmiddag met jouw vrienden en vriendinnen? Of zin in een leuk feest met jouw verjaardag? Kom dan bij mij thuis in mijn atelier jouw partijtje vieren op zondag. Koud Kunstje Thuis is op de Geuzenstraat 59, vijf minuten van de winkel vandaan vlakbij tramlijn 13.

Zo’n feestje is er al voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt twee tot tweeënhalf uur. Iedereen gaat met een mooi werkstuk naar huis!

Een feestje kost 175 euro, inclusief alle materialen, limonade en iets lekkers. Hiervoor kunnen maximaal 8 kinderen komen. We hebben plek voor 12 kinderen (extra feestvierders 22 euro per persoon).

Je kunt kiezen uit:

Kinderfeestje Cactusbeertje-in-een potje

Lief hè! En je kunt zo’n schatje zelf leren vilten tijdens dit feestje. Met speciale naalden prikken we de losse wol in de juiste vorm. Ik begeleid je stap-voor-stap door het proces en waarschuw vast: je hebt er na dit feestje een nieuwe hobby bij!
Omdat de naalden scherp zijn en je een beetje handigheid moet hebben is dit feestje voor kinderen vanaf 10 jaar (zitten er een paar kinderen van 9 bij het feestje is dat geen probleem).

Kinderfeestje ‘Paint like Monet”

Kon Monet eigenlijk niet zo goed schilderen, dat alles er zo vaag uitziet?
Bij dit kinderfeestje leren we iets over klassieke en moderne kunst en duiken we samen zijn tuin met de waterlelies in. In zijn impressionistische stijl gaan we een vliegend spaarvarken beschilderen! Je kunt hem aan de onderkant openmaken, dus het varkentje blijft mooi, ook als je je zakgeld eruit wilt halen.
Kinderen vanaf 7 jaar maken kennis met de magie van het mengen.

Kinderfeestje Dragonder

“Ik ben zo sloom als een Dragonder” denk ik wel eens bij mezelf als ik een duf dagje heb. Ik zie dan een traag voortbewegend mythisch wezen voor me. Maar zeker weten doe ik het niet, dus heb ik de Dragonder gegoogeld.
NIET DOEN! Het is fantasy killing!

[Omdat je het nu toch gaat opzoeken:
1. Militair te paard
2. Bazige vrouw
Ik had gewaarschuwd…]

Maar ik hoef me niet persé door kennis te laten hinderen toch? Dus hier is ie dan: mijn Dragonder! Een vriendelijke trage lobbes die zich op 6 poten langzaam door de eeuwige bossen beweegt. Hij eet sterrenmos en lokt het vrouwtje met een luid “Wahoeeeee!”

Hoe ziet jouw Dragonder eruit? Leef je fantasie uit in dit feestje voor kinderen vanaf 7 jaar. De basis maken we van piepschuim eieren en aluminiumdraad, bekleed met Foam Clay. Je zult versteld staan van wat je allemaal met deze klei kunt doen. Extra voordeel: het vlekt en knoeit niet, dus bij dit feestje kun je in je mooiste kleren komen!

Kinderfeestje Wonderpen

Met deze toffe pen maak je helemaal de blits en je leert ook nog eens hele coole dingen…

De basis van de balpen is karton. Dat is belangrijk, want de fimoklei waar je hem mee gaat bekleden moet gebakken worden, probeer dit dus niet thuis met een gewone balpen!

Ik ga je stap-voor-stap uitleggen hoe je een figuurtje maakt in klei, je werkt met echte kleimachines en als je wilt heb ik ook nog 1001 uitsteekvormpjes om mee te versieren. Als de pen in de oven zit hebben we tijd voor limonade en wat lekkers en kunnen we bij mooi weer in de grote speeltuin voor Koud Kunstje Thuis.
Van deze pen heb je jarenlang plezier, want de vulling kun je vervangen door die uit een BIC pen!

Voor kinderen vanaf 8 jaar, maximaal 14 personen.

Kinderfeestje Shine your Light

Bij dit feestje gaan we het bekende lampje van IKEA laten shinen! Aandacht maakt alles mooier zeggen ze toch altijd??

Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes om te werken met Décopatch papier. Daar gaan we het lampenkapje mee bekleden. Omdat deze techniek niet zo moeilijk is zijn kinderen vanaf 5 jaar al welkom. Grotere kinderen kunnen er ook voor kiezen een verborgen boodschap op hun lamp te maken….

Iedereen gaat in ieder geval naar huis met een blijvend pronkstuk voor zijn/haar slaapkamer.
Maximaal 14 kids.

Kinderfeestje Wensbord

Bij dit kinderfeestje gaan we een bord maken van 40 x 40 centimeter om al je wensen op te prikken. We beginnen met het maken van letters van klei. Je mag zelf verzinnen wat je op je prikbord wilt: je naam of een quote. Wanneer de letters in de oven gebakken worden zoeken we een knuffelzacht stofje uit voor de bekleding en starten met het knippen van vilt versieringen.
De letters plakken we rondom vast met sterke spuitlijm. Rachel zet het stofje aan de achterkant vast met een nietpistool (als je Home Alone hebt gezien weet je dat zo’n ding gevaarlijk is ;)).
Voor dit feestje moet je 7 jaar of ouder zijn, maximaal 10 kids.

Kinderfeestje Kunstboer

Het is nu ook mogelijk om een coole sweater te maken met Kunstboer Jim!

Hij komt naar het atelier met een kratjes vol prints van zijn eigen ontwerpen op stof en
hele hoop parels, diamantjes, vrolijke linten, strikken, badges enz. Maar ook aan werkmateriaal als
stofscharen, spelden en naaimachines heeft hij gedacht.

De kinderen kiezen een sweatshirt uit in hun lievelingskleur en gaan aan de slag met het knippen van de prints. Jim adviseert over kleuren en combinatiemogelijkheden, maar de kinderen mogen natuurlijk helemaal zelf bepalen wat ze willen. Sommigen zullen het ingetogen houden en anderen gaan helemaal ‘los’ en maken er een uitbundig sweatshirt van. Ook kunnen ze uit glitter-pailetten-stof hun naam of iets anders knippen.

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn ze hier zo’n anderhalf uur mee bezig. Terwijl zij aan de frisdrank en taart gaan stikt Kunstboer Jim de applicaties op de kledingstukken.
Zo’n cool sweatshirt maken kost 35 euro per kind, minimaal 8 kinderen. Afspreken kan met Jim Boer zelf per mail of telefoon:
info@kunstboer.com
+31 (0)628972028