Workshops

De workshops vinden plaats in de winkel op de Rozengracht 49E.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van de volgende workshops? Stuur een mail naar info@koudkunstje.nl met ‘nieuwsbrief’ in de onderwerpregel, dan zet ik je op de lijst.

Workshops Juni 2024

Workshop Vaderdag – Leeuw

Kids vanaf 5 jaar kunnen al aanschuiven voor deze leeuw.

Voor deze Vaderdag hebben we een nieuwe workshop klaar staan: een leuke leeuw! We maken de leeuw van foam clay. Daarna krijgt hij een fotohouder in z’n pootjes en kan je er een leuke foto in doen.

Workshop Vaderdag – Hartjesbol
Het is weer bijna Vaderdag en daar hoort natuurlijk een leuk cadeautje bij: de hartjesbol! Deze bol maken we met hartjes van (glitter!)foampapier, dat blijft namelijk drijven op water 🙂 En natuurlijk wat extra glitter zodat ‘ie extra sprankelt als je hem schudt!

Workshop naaldvilten – Cactusbeertje

Vanwege de grote vraag zijn er weer nieuwe viltworkshops!

Dit cactusbeertje vilten we met wolvilt en een viltnaald. Daarom is deze workshop voor iedereen vanaf 9 jaar. Maar volwassenen die graag willen leren vilten mogen natuurlijk ook aanschuiven. Omdat vilten een beetje oefenen is, duurt deze workshop 2 uur. 

Workshop naaldvilten – Walvisje

Onze nieuwste aanwinst (en binnenkort ook een knutselpakket): het schattige walvisje. We vilten deze walvis met wolvilt en een viltnaald. Daarom is deze workshop voor iedereen vanaf 9 jaar. Maar volwassenen die graag willen leren vilten mogen natuurlijk ook aanschuiven. Omdat vilten een beetje oefenen is, duurt deze workshop 2 uur.