Workshops

Midden in de gezellige wijk de Baarsjes, op 5 minuten fietsen van de winkel, vind je Koud Kunstje Thuis. De studio bij mij aan huis in een voormalige chocolaterie!

Je kunt er terecht voor een workshop, kinderfeestje of creatief uitstapje voor volwassenen. Je kunt met maximaal 14 personen bij me aanschuiven na afspraak op zondag of ’s avonds.

Koud Kunstje Thuis
Geuzenstraat 59 Amsterdam

De volgende workshops staan gepland:

Zondag 22 maart 15.00 Décopatch
Décopatch is ultra dun papier waarmee je alles kunt beplakken wat je maar wilt. Alle ins and outs leer je in deze ouder-kind workshop. Voorwerpen beplakken met papier is een perfecte manier van upcyclen en dat is precies wat we gaan doen deze keer: oude Illi blikken pimpen.
Voor 15 euro maak jij zelf een blik samen met één kind, voor 20 euro doen twee kinderen mee. Inclusief een lekkere cappuccino, limonade en alle materialen. Van tevoren opgeven via het formulier onder ‘contact’ of telefonisch op 020 737 1940.

Zondag 5 april 13.30 Paasdoos maken
Maak een mooie Paasdoos voor je klasgenootje. We maken een mooie originele doos om het paasontbijt in te doen. Van tevoren opgeven via het contactformulier, telefonisch of in de winkel. 25 euro inclusief alle materialen, limonade en lekkers.

Zondag 26 april 11.00 uur Moederdag
Dit is een vader-kind workshop voor kinderen vanaf 3 jaar. Vader + 1 kind 25 euro, + 2 kinderen 30 euro. Wat we maken is nog geheim voor als er moeders meelezen, maar het wordt iets met mozaïek… Inclusief alle materialen, cappuccino, limonade en lekkers. Van tevoren aanmelden, zie ‘Contact’.

Zondag 14 juni 11.00 uur Vaderdag
Een moeder-kind workshop voor kinderen vanaf 3 jaar. Kom gezellig iets maken voor vaderdag! Moeder + 1 kind 20 euro, met 2 kinderen 25 euro. Alle materialen, koffie, thee, limonade en een koekje zijn inbegrepen. Geef je van tevoren op via deze site, telefoon of in de winkel.