Opening Koud Kunstje Thuis

Het is zover! Vanaf 9 februari aanstaande kun je bij Koud Kunstje terecht voor creatieve workshops en (kinder-)feestjes!

Wie wel eens in mijn winkel is geweest weet dat daar weinig ruimte is om een groep te ontvangen…. Daarom kun je binnenkort bij mij thuis komen knutselen op de Geuzenstraat 59 (in de Baarsjes). Ik woon in een rustige buurt, tegenover een speeltuin. Mijn studio is in een voormalige chocolaterie, hoe leuk is dat!

Gratis workshops

Om feestelijk van start te gaan met Koud Kunstje Thuis geef ik op zondag 9 februari 2x een workshop voor kinderen vanaf 6 jaar (jonger met hulp van een ouder). We gaan een slingeraapje maken: een lief aapje wat je bij elke verjaardag aan je slinger kunt hangen.

Wil je meedoen dan moet je alleen even van tevoren reserveren, dan hou ik een krukje voor je apart.


Alle gegevens op een rijtje:

Zondag 9 februari 2020

> 11.00 – 12.00 uur
> 13.00 – 14.00 uur

Geuzenstraat 59 Amsterdam

Opgeven kan ik de winkel, door het contactformulier in te vullen op deze site of te bellen met 020-7371940. Ik wil graag weten:

  • Hoe je heet
  • Hoe laat je wilt komen
  • Met hoeveel kinderen
  • En je telefoonnummer

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die ik ga organiseren? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief!

Heel graag tot op de opening,

Rachel

Eén antwoord op “Opening Koud Kunstje Thuis”

Reacties zijn gesloten.