DIY winterdorp mini

Heb jij ze nog? De winterdorp mini’s van de Albert Heijn? Er was een hoop commentaar op de supermarkt: hoezo deel je in deze tijd nog wegwerp plastic uit? Maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand deze schattige huisjes überhaupt weggooit.
Upcycling is een makkie met deze lieverdjes als basis!

Allereerst moet je ze goud (of een andere kleur) spuiten. Ik heb verschillende sprays geprobeerd, maar die van Pebeo is het beste. Pakt goed op het plastic en de chromium variant die ik in de winkel heb heeft een verbluffende glans. Spuiten doe ik altijd buiten en ik leg mijn spulletjes (liefst in een diepe) doos. Zo voorkom je materiaalverlies of, erger nog, een onbedoeld gouden gevel…

Wat ik er verder mee gedaan heb? Kijk maar:

Heel veel plezier met knutselen! Alle materialen kun je vinden in mijn winkel aan de Rozengracht. En mocht je niet in de buurt wonen, bel me ff en dan stuur ik het met liefde op.

Eén antwoord op “DIY winterdorp mini”

Reacties zijn gesloten.