Workshops | SINT MAARTEN

Deze maand november hebben we nog één workshop voor de feestdagen-workshop-pauze. Ik heb maar een klein winkeltje en in de laatste twee maanden van het jaar moet er zóveel gekocht en geknutseld worden (surprises!) dat we sowieso al vaak met de benen buiten boord hangen. Dus lukt het me dan niet om knutselkids een plekje te geven.
Maar….. de laatste workshop van dit seizoen is een absolute knaller, kijk maar mee:

Ik kan me niet voorstellen dat niet ieder kind dit wil maken, dus ik organiseer de workshop maarliefst 5 keer. Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar op locatie in mijn winkel op de Rozengracht 49e in Amsterdam.

Hoe het in zijn werk gaat?

We kleuren 3 kameleons met verschillende kleuren verdunde ecoline met een glimmertje. Daarna inspuiten met olie waardoor de afbeeldingen transparant worden, uitknippen, lamineren en achter donker karton plakken (daarin heb ik de vormen al uitgesneden, want dat is een lastig klusje).

Daarna komen de kameleons tot leven door een lampje in het emmertje te zetten wat van kleur verandert. Spectaculair in het donker.

Hier een impressie hoe dat eruit ziet. Maar geloof me: in het echt is het veel mooier!

Meedoen? Klik hier voor een overzicht van de workshops!