Workshops | SEPTEMBER

Het belooft een heerlijk drukke knutselmaand te worden, met workshops voor kinderen èn volwassenen!

Kleurrijk Konijn | KINDEREN

2 september trappen we het knutselseizoen af met het vilten van een konijntje. Een leuke kennismaking met naaldvilten. Je hoort het al: naald…. Hij is heel scherp en heeft weerhaakjes. Minimumleeftijd is daarom 9 jaar (maar voor hele handige en voorzichtige 8-jarigen maak ik een uitzondering).

Vrijdag 2 september 15.30 uur
Zaterdag 3 september 11.00 uur
Vanaf 9 jaar
€ 7,50
In de winkel aan de Rozengracht 49e Amsterdam

Je moet van tevoren reserveren door mij te bellen of appen op 06-36131634 of dit formulier in te vullen. Ik wil dan graag naam + leeftijd van het kind weten en het telefoonnummer van de ouder die komt brengen. De ouder mag erbij blijven, maar een boodschap halen ondertussen mag ook!

Workshop Softijsje | KLEUTERS

Deze workshop is speciaal voor kleuters vanaf 4 jaar (hoewel grotere kinderen het ook zeker leuk zullen vinden…..)

We maken een mooie super fluffy ketting om lekker mee te knuffelen….
Je leert hoe je een wafeltje maakt van foam rubber en een pompon met een pomponmaker.

Per workshop is er plek voor 4 kinderen in de winkel aan de Rozengracht, je kunt boeken door onderstaande link te volgen:

Workshop Softijsje vrijdag 9 september 15.30 uur

Workshop Softijsje zaterdag 10 september 11.00 uur

Workshop Sieraden maken | VOLWASSENEN

Dit belooft een hele mooie workshop te worden, 14K gold plated accesoires die we combineren met zelf gemaakte bloemen van petflessen!

De workshop is in mijn atelier aan de Geuzenstraat 59 in Amsterdam op donderdag 15 september om 19.30 uur. Maximaal 8 deelnemers.

Klik hier voor meer info en opgave.

Workshop armbandjes knopen | KINDEREN

Op veler verzoek op herhaling voor kinderen die de pech hadden tijdens de zomervakantie op vakantie te zijn…. 😉

Je leert een echte macramé knoop, dat is geschikt voor kinderen van 8+. Het regenboog effect komt vanzelf, het kleurverloop zit in de draad zelf. Om zo’n armbandje te knopen hebben we maarliefst 175 cm. draad nodig!! Je moet dus echt wel een beetje je best doen. Maar als je de smaak eenmaal te pakken hebt…. Ik wil het ene na het andere bandje knopen inmiddels.

Per workshop is er plek voor 4 kinderen in de winkel aan de Rozengracht, je kunt boeken door onderstaande link te volgen:

Workshop Armbandje knopen vrijdag 16 september 15.30 uur

Workshop Armbandje knopen zaterdag 17 september 11.00 uur

Workshop Vleesetend plantje | KINDEREN

Test team gezocht! Deze knutsel wil ik opnemen in mijn kinderfeestjes aanbod, maar eerst moeten we kijken of alles goed werkt. Daarom zoek ik naar kinderen vanaf 8 jaar om samen met mij het knutsellab in te duiken en deze knutsel te vervolmaken.

Deze twee uur durende workshop is in mijn atelier aan de Geuzenstraat 59 op zondag 18 september om 10.00.

Opgeven doe je hier (ook voor meer info)

Workshop Naamslinger | KINDEREN 4+

Slingers maken je verjaardag extra feestelijk, maar die andere 364 dagen dan? Daar is deze slinger voor! Om je onjaardag te vieren.

We knippen de vlaggetjes uit mooi papier en gaan aan de slag met een stans machientje om de letters van je naam te maken. Heet je Sem of Isa? Maak je gewoon wat extra vlaggetjes.

Per workshop is er plek voor 4 kinderen in de winkel aan de Rozengracht, je kunt boeken door onderstaande link te volgen:

Workshop Naamslinger vrijdag 23 september 15.30 uur

Workshop Naamslinger zaterdag 24 september 11.00 uur

Workshop Paddenstoel mozaïeken | KINDEREN 8+

Er waren veel kinderen die me kwamen smeken om een workshop om deze te maken. En je ziet: het helpt! Ik ben druk met gips gieten om de paddenstoelen te maken, zodat jullie gelijk aan de slag kunnen. Ik heb mooi afgeronde rode glitter steentjes, maar we gaan ook zelf stukjes knippen met de mozaïektang. En welke verrassing verstop jij achter één van de stippen?

De lijm moet 24 uur drogen voor er gevoegd kan worden, het werkstuk kan dus niet gelijk mee naar huis. Vanaf woensdag 5-10 staat hij klaar bij Koud Kunstje.

Omdat dit een wat arbeidsintensiever workshop is deze keer maar 3 plekjes per keer.

Voor opgave:

Workshop Paddenstoel mozaïeken vrijdag 30 september 15.30 uur

Workshop Paddenstoel mozaïeken zaterdag 1 oktober 11.00 uur