Borduurpakket Badkamer

34.95

Prachtig gedetailleerd borduurpatroon. Leer nieuwe technieken aan de hand van een duidelijke beschrijving met dit complete pakket.

Uitverkocht

Artikelnummer: KFbadkamer Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Prachtig borduur ontwerp van Karin Fast die onder haar label Cream Tea and Lace de wereld blij maakt met haar bijzondere kleur- en patroongevoel.

Geniet van het decoreren van een kamer met naald en draad. Met een kleinschalige interieurscène nodigt deze kit u uit om te ontspannen, te dromen over kleurencombinaties en textuur en kleur te gebruiken om deze scène tot leven te brengen. Naai je eigen behang, maak ingewikkeld getextureerde wandtegels en een prachtig geweven tapijt. Effen zwarte omtrekstiksels in combinatie met felle kleuraccenten creëren een gedurfd kunstwerk dat leuk is om te maken en dat je graag aan de wand hangt.

De gedetailleerde steekgids leid je door het borduurproces met duidelijke stap voor stap instructies, gedetailleerde illustraties van alle gebruikte steken, een handige naslaggids en algemene instructies voor het hele borduurproces.

Inbegrepen in de kit (zodat je direct kunt beginnen met naaien!)

– gedetailleerd instructieboekje met foto’s en schema’s
– stevige houten borduurring
– dmc borduurdraad met draadkaart
– naald
– voorbedrukte katoenen stof

Deze kit is voor jou als je onlangs borduurwerk hebt ontdekt en klaar bent voor je volgende project en is ontworpen voor een gemiddelde borduurster of zelfverzekerde beginner.