Kinderfeestjes

Zin in een supercoole knutselmiddag met jouw vrienden en vriendinnen? Of zin in een leuk feest met jouw verjaardag? Kom dan bij mij thuis in mijn fancy studio jouw partijtje vieren op zondag. Koud Kunstje Thuis is op de Geuzenstraat 59, vijf minuten van de winkel vandaan vlakbij tramlijn 13.

Zo’n feestje is er al voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt twee tot tweeënhalf uur. Iedereen gaat met een mooi werkstuk naar huis!

Een feestje kost 175 euro, inclusief alle materialen, limonade en iets lekkers. Hiervoor kunnen maximaal 8 kinderen komen. We hebben plek voor 14 kinderen (extra feestvierders 22 euro per persoon).

Je kunt kiezen uit:

Wensbord Kinderfeestje

Bij dit kinderfeestje gaan we een bord maken van 40 x 40 centimeter om al je wensen op te prikken. We beginnen met het maken van letters van klei. Je mag zelf verzinnen wat je op je prikbord wilt: je naam of een quote. Wanneer de letters in de oven gebakken worden zoeken we een knuffelzacht stofje uit voor de bekleding en starten met het knippen van vilt versieringen.
De letters plakken we rondom vast met sterke spuitlijm. Rachel zet het stofje aan de achterkant vast met een nietpistool (als je Home Alone hebt gezien weet je dat zo’n ding gevaarlijk is ;)).
Voor dit feestje moet je 7 jaar of ouder zijn, maximaal 10 kids.

Wonderpen Kinderfeestje

Met deze toffe pen maak je helemaal de blits en je leert ook nog eens hele coole dingen…

De basis van de balpen is karton. Dat is belangrijk, want de fimoklei waar je hem mee gaat bekleden moet gebakken worden, probeer dit dus niet thuis met een gewone balpen!

Ik ga je stap-voor-stap uitleggen hoe je een figuurtje maakt in klei, je werkt met echte kleimachines en als je wilt heb ik ook nog 1001 uitsteekvormpjes om mee te versieren. Als de pen in de oven zit hebben we tijd voor limonade en wat lekkers en kunnen we bij mooi weer in de grote speeltuin voor Koud Kunstje Thuis.
Van deze pen heb je jarenlang plezier, want de vulling kun je vervangen door die uit een BIC pen!

Voor kinderen vanaf 8 jaar, maximaal 14 personen.

Shine your Light Kinderfeestje

Bij dit feestje gaan we het bekende lampje van IKEA laten shinen! Aandacht maakt alles mooier zeggen ze toch altijd??

Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes om te werken met Décopatch papier. Daar gaan we het lampenkapje mee bekleden. Omdat deze techniek niet zo moeilijk is zijn kinderen vanaf 5 jaar al welkom. Grotere kinderen kunnen er ook voor kiezen een verborgen boodschap op hun lamp te maken….

Iedereen gaat in ieder geval naar huis met een blijvend pronkstuk voor zijn/haar slaapkamer.
Maximaal 14 kids.